7911
153

Beskyldningerne fyger forud for højspændt retssag

Banen er mandag morgen kridtet op til en heftig holmgang i retten.


691 delinger, 7758 pointer

Banen er mandag morgen kridtet op til en heftig holmgang i retten, når Bech-Bruun klokken ni tørner sammen med Advokatnævnet og Skatteministeriet i Østre Landsret i en sag, der har sit udspring i udbytteskandalen.

Retsdokumenter, som Berlingske har fået aktindsigt i, viser, at det fyger med beskyldninger om »rene efterrationaliseringer«, »juridisk kassetænkning«, »at der regnes baglæns«, ligesom der tales om »svindlerens advokat«.

Bech-Bruun har forsøgt at få udskudt retssagen, som tager hul på en anden og langt større sag med potentiale til at overskygge den egentlige sag.

Anledningen til det juridiske sværdslag er en strid om fire Bech-Bruun-partneres habilitet – eller mangel på samme – i forbindelse med udarbejdelsen af en uvildig advokatundersøgelse vedrørende Skats udbetaling af refusioner af udbytteskat.

Sagen har imidlertid diskret vokset sig større end dette: En erstatningssag med krav om næsten 1,2 milliarder kroner er af Skatteministeriet og husadvokaten, Kammeradvokaten, blevet lempet ind i sagskomplekset og truer med at overskygge habilitetssagen.

Med andre ord ser sagerne, der begge udspringer af skandalen om udbyttesvindel, ud til at kunne smelte sammen til én stor sag.


Kan lide det? Del med dine venner!

691 delinger, 7758 pointer

Hvad er din reaktion?

LOL LOL
18
LOL
Creepy Creepy
31
Creepy
OMG OMG
29
OMG
Nørdi Nørdi
58
Nørdi
Sej Sej
72
Sej
Fejl Fejl
121
Fejl
Love Love
2516
Love
Sød Sød
577
Sød
Vred Vred
172
Vred
WTF WTF
155
WTF

Flere kommentarer

error: Indholdet på dette websted er beskyttet!