22811
166

Grøn Koncert annoncerer 16 koncerter til sommer

Som det fremgår, bliver der koncerter i ni byer og de 16 dage er dobbelt så lang tid som ved tidligere år.


9.9k delinger, 22645 pointer

Fra den 8. juli til den 1. august vil der blive afholdt 16 grønne koncerter rundt om i landet, meddeler Grøn, der står bag arrangementerne, i en pressemeddelelse. Koncertlisten ser således ud:

 • 8. juli: Aarhus
 • 9. og 10. juli: Aalborg
 • 11. juli: Randers
 • 15. juli: København
 • 16. og 17. juli: Næstved
 • 18. juli Odense
 • 22. juli: Esbjerg
 • 23. juli: Kolding
 • 24. og 25. juli: Aarhus
 • 29. og 30. juli: Odense
 • 31. juli 1. august: København

Som det fremgår, bliver der koncerter i ni byer og de 16 dage er dobbelt så lang tid som ved tidligere år. Ved hver koncert regner arrangørerne med 10.000 gæster, i alt cirka 160.000 gæster. Hver koncert vi blive opdelt i ti sektioner, der kan skaleres op og ned alt efter myndighedernes anbefalinger. Hver sektion har egne boder og toiletter.

Det er Muskelsvindfonden og Tuborg, der sammen står for koncerterne, og Theis Petersen, der er indsamlingschef i Muskelsvindfonen, udtaler:

Vi er enormt glade for sommerens turnéformat, og vi glæder os helt vildt til at byde publikum, frivillige, artister og musikerne velkommen tilbage på Grøn.”

I forbindelse med aftalen om en langsigtet genåbningsplan, som et flertal i Folketinget indgik i slutningen af marts, blev det besluttet at nedsætte en hurtigarbejdende ekspertgruppe, som sammen med myndighederne skal komme med forslag til, hvordan større forsamlinger og arrangementer kan afholdes sundhedsmæssigt forsvarligt. Forslagene skal falde i midten af april, og anbefalingerne skal indtænkes i den gradvise genåbning.

I øjeblikket er der et forsamlingsloft på ti personer, og derfor er det langt fra sikkert, at sommerkoncerterne kan gennemføres. Arrangørerne må afvente en politisk afklaring, der læner sig op ad den kommende tids sundhedsfaglige anbefalinger. Men hvis 16 koncerter skal afvikles denne sommer, er det nødvendigt at gå i gang nu trods den store usikkerhed.

Hvis vi skal nå at kunne planlægge og afvikle en lang række koncerter, så er vi nødt til at gå i gang nu. Vi ved godt, at intet er garanteret, men ved at starte ud nu, har vi i hvert fald gjort vores ypperste”, siger Theis Petersen til Ritzau.

Billetsalget til Grøn Koncert starter den 11. maj, og musikprogrammet offentliggøres i løbet af foråret.


Kan lide det? Del med dine venner!

9.9k delinger, 22645 pointer

Hvad er din reaktion?

LOL LOL
388
LOL
Creepy Creepy
12
Creepy
OMG OMG
51
OMG
Nørdi Nørdi
66
Nørdi
Sej Sej
1276
Sej
Fejl Fejl
0
Fejl
Love Love
16344
Love
Sød Sød
4320
Sød
Vred Vred
19
Vred
WTF WTF
55
WTF

En kommentar

error: Indholdet på dette websted er beskyttet!