27834
144

Tre aspiranter gik hele vejen i ‘Korpset’

Tre ud af 12 aspiranter klarede sig gennem de otte døgn i årets sæson af 'Korpset'.


17.8k delinger, 27690 pointer

Det var den tidligere håndboldspiller Rikke Hørlykke, skuespilleren David Owe og tidligere skiløber Sophie Fjellvang-Sølling.

Men hvad var det første, de gjorde efter otte døgn i instruktørernes vold? Hvornår var de mest pressede undervejs, og hvad har det givet dem at være med i ‘Korpset’?

44-årige Rikke Hørlykke er tidligere håndboldspiller. Hun sagde ja til ‘Korpset’, blandt andet fordi hun bevidst arbejder med at teste sine grænser af for at udvikle sig.

Mine behov var ret simple. Der var planlagt middag og psykologsessions for os, men man var lidt tom indvendig, så jeg havde egentlig bare behov for at ringe hjem til mine unger og min mand for at sige, at jeg var kommet igennem det. Og så skulle jeg bare have et bad, være helt ren og ligge på en seng uden at skulle noget andet end at lukke øjnene. Da jeg så først slappede af, kunne jeg mærke, hvor træt jeg var. Hvis jeg havde kunnet, havde jeg sovet i to dage”.

Jeg er overrasket over, at jeg som 44-årig kvinde kunne klare det, vi blev udsat for. At min krop ikke gik i stykker, og at den ikke på noget tidspunkt var en hindring for mig.

Jeg var presset på højder og i det kolde vand over tid. Hver gang de sagde, at vi skulle hoppe i det kolde vand, tænkte jeg: “Fuck fuck fuck, ikke igen”. Hvis jeg kunne vinde tre sekunder mere på land end de andre, så gjorde jeg det. Jeg var helt ude i marginalerne.

Men jeg hang også virkelig med røven i vandskorpen på den sidste ilmarch. På det tidspunkt havde vi nok 50-60 kilometer i benene med rygsæk på, og så skulle vi gå 10 kilometer mere på en halvanden time.

Jeg er blevet bekræftet i, at de værktøjer, jeg har både mentalt og fysisk, virker.


Kan lide det? Del med dine venner!

17.8k delinger, 27690 pointer

Hvad er din reaktion?

LOL LOL
198
LOL
Creepy Creepy
57
Creepy
OMG OMG
166
OMG
Nørdi Nørdi
142
Nørdi
Sej Sej
4769
Sej
Fejl Fejl
11
Fejl
Love Love
9634
Love
Sød Sød
2571
Sød
Vred Vred
55
Vred
WTF WTF
327
WTF

Flere kommentarer

error: Indholdet på dette websted er beskyttet!