18612
137

TV2 søger makkerpar: Kan I nå først til Verdens Ende?

Efter mere end et år med corona drømmer mange af os sikkert om det store udlandsrejseeventyr.


3.3k delinger, 18475 pointer

Efter mere end et år med corona drømmer mange af os sikkert om det store udlandsrejseeventyr. Det er nu muligt hvis du og en makker bliver udvalgt som et af de fem par, der skal deltage i en ny sæson af TV2’s program ”Først til verdens ende”. Det bliver en udfordring at rejse hurtigst muligt uden fly og genveje pr. telefon og computer, og med et lille rejsebudget.

Man kan søge om at deltage i rejseprogrammet sammen med en god ven, en ekskæreste, en søskende, en nabo, en kollega, en svigermor, en fætter, en datter, en kæreste eller en person, der har en helt tiende position i forhold til én.

Det vigtigste er at makkerparret har et bånd og en motivation til at rejse sammen. Det kan være at man har brug for at udfordre eller genfinde hinanden. Relationen imellem makkerparret skal indeholde en mulighed for udvikling, og den motivation skal der være.

Som ansøgerpar skal man kunne deltage i perioden 10. oktober – 30. november 2021. Hvis det har interesse, så send en ansøgning hurtigst muligt, og hav et billede klar af de to involverede personer inden ansøgningen skippes afsted.


Kan lide det? Del med dine venner!

3.3k delinger, 18475 pointer

Hvad er din reaktion?

LOL LOL
1214
LOL
Creepy Creepy
22
Creepy
OMG OMG
177
OMG
Nørdi Nørdi
149
Nørdi
Sej Sej
3510
Sej
Fejl Fejl
4
Fejl
Love Love
9781
Love
Sød Sød
5822
Sød
Vred Vred
5
Vred
WTF WTF
17
WTF

En kommentar

  1. Det er da et fuldstændig åndssvagt koncept. Hvorfor i alverden skal man styrte afsted for at nå først et eller andet sted hen? Det er da at sjofle rejsoplevelsen. Man skal give sig god tid til at se ting, og det her program opfordrer til det modsatte.

error: Indholdet på dette websted er beskyttet!